Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8.00-19.00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.03.2021
Jak zavěsit fotoobraz na hliníkové desce
Zavěsit fotoobraz na hliníkové desce nebo magnetickou nástěnku s námi zvládnete hravě! Mrkněte na kratičký tutoriál na You Tube. číst celé
18.12.2020
Dárkové poukazy s vloženou vlastní fotkou
Připravili jsme pro vás dárkové poukazy do kterých můžete vložit svou oblíbenou fotku nebo fotku obdarovaného. Vložit můžete samozřejmě i věnování neb... číst celé
09.03.2020
Barva roku 2020 podle světových trendů
  Jaká barva je barvou roku 2020 podle světových trendů?   Americký institut Pantone Color vyhlašuje každým rokem jeden barevný odstín jako barvu... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zadejte svůj email pro registraci

Novinky, akce a soutěže o obrazy zdarma-budete o nich vědět jako první!

Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

 

 


777 238 750 

 
info@fotoobrazrychle.cz


PO - PÁ  08:00 - 20:00
        SO  08:00 - 16:00


Máte dotaz?


poštovné ZDARMA od 2000,-Kč

Možnost platby platební kartou.

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

 

 

 

 

 
 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BBG invest,s.r.o., se sídlem Hodonín, Konečná 3623/2, IČ 03442926, zapsaná u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 84805 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Chci vědět o novinkách, akcích a soutěžích jako první
Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, QR platba

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.