Novinky
17.03.2021
Jak zavěsit fotoobraz na hliníkové desce
Zavěsit fotoobraz na hliníkové desce nebo magnetickou nástěnku s námi zvládnete hravě! Mrkněte na kratičký tutoriál na You Tube. číst celé
18.12.2020
Dárkové poukazy s vloženou vlastní fotkou
Připravili jsme pro vás dárkové poukazy do kterých můžete vložit svou oblíbenou fotku nebo fotku obdarovaného. Vložit můžete samozřejmě i věnování neb... číst celé
09.03.2020
Barva roku 2020 podle světových trendů
  Jaká barva je barvou roku 2020 podle světových trendů?   Americký institut Pantone Color vyhlašuje každým rokem jeden barevný odstín jako barvu... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zadejte svůj email pro registraci

Novinky, akce a soutěže o obrazy zdarma-budete o nich vědět jako první!

Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

 

 


777 238 750 

 
info@fotoobrazrychle.cz


PO - PÁ  08:00 - 20:00
        SO  08:00 - 16:00


Máte dotaz?


poštovné ZDARMA od 2000,-Kč

Možnost platby platební kartou.

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

 

 

 

 

 
 

  1. Úvod
  2. Proč si vybrat nás?
  3. Recenze zákazníků
Recenze zákazníků

 

Milí zákazníci,

 

naší snahou je neustále vylepšovat služby, které Vám nabízíme. Proto děkujeme za každou zpětnou vazbu.

Byli jste s obrazem od nás spokojeni? Budeme moc rádi, když nám to dáte vědět a dáte o nás vědět i svým přátelům. 

Nebylo něco v pořádku? Se zpracováním obrazu, se zabalením nebo snad s dopravou?  Dejte nám to, prosím, vědět. Uděláme všechno pro to, aby se to příště neopakovalo. Vaše komentáře a podněty si rádi přečteme na našem emailu info@fotoobrazrychle.cz

 

Zde jsou některé z recenzí, které jsme od našich zákazníků obdrželi na email nebo prostřednictvím sms. 

9.3. Lenka Ž.

Dobrý den, paní Pabišková, děkujeme za vyrobené foto-obrazy. Moc se nám líbí. Ještě jaksi nebyla příležitost k ocenění.Byli jsem nadšeni expresním zhotovením a doručením a vůbec bezproblémovou komunikací s Vámi.Jen háčky přišly až o den později a proto jsme museli improvizovat a obrazy zavěsit v den kdy přišly pro efekt "wauw" jen na hranu rámu a teprve následně přiklepnout a převěsit.

28.2. Martina D.

Naprosto skvělý obchod. Na zboží jsem velmi spěchala a tento jediný e-shop mi se vším vyšel vstříc. Perfektní komunikace s paní Pabiškovou, ochota, rychlost vyřízení objednávky i dodání a výborná kvalita zboží ( fotografie na plátně vypadá jako živá ). 

Doporučuji obchod a moc ráda se sem opět vrátím.
 

1.2. Jaroslav V.

Děkuji za velmi rychlé a pěkné zpracování obrazu na plátně. Vše bylo o.k. od objednání po dodání. 

 

18.12. Eva H.

Objednávala jsem 2 obrazy jako dárek. Moc se líbily. Dodání bylo velmi rychlé i v tento předvánoční čas. Děkuji.

 

2.8. Romana K.

Dobrý den,
obraz dnes dorazil, moc hezky se vám to povedlo.
Ještě jednou děkuji za rychlé zpracování.
 

3.8.2018 Eva K.

Dobrý den,

děkuji za doručení fotoobrazu, je parádní a přesně podle představ :-)
Věřím, že stejně tak se bude líbit obdarovanému.
 

20.3.2018 Jana K.

Dobrý den,fotoobraz přišel a je úžasný,moc děkuji i za čekání z mé strany,budu vás doporučovat :-) Děkuji

 

 16.2. N.M.

Dobrý den, obraz přišel prý moc krásný, mnohokrát děkuji

 

5.2.2018 paní Ziková

Dobrý den, obraz jsem dneska vyzvedla a  chci Vám moc poděkovat! Vypadá úžasně. Příště  objednám opět od Vás J děkuji moc

 

28.12.2017

Dobrý den,obraz už mám :) Měl úspěch a objednám si u Vás ještě další. Pokud platí stále Vaše nabídka na slevu, uplatnila bych ji při další objednávce. Poptám asi ještě 4 kusy.Přeji vše dobré do Nového roku .A.Z.

 

20.12.2017

Hlásím, že obraz mám již doma, moc pěkně zpracovaný...:-)

Děkuji, dcera bude mít radost...:-)

Zdraví D.B.

 

18.12.2017

Dobrý den, moc děkuji za obrazy, je to úžasný a předčilo to moje očekávání.Byl jsem a stále jsem ohromen a překvapen za provedení a rychlé zpracování. Už se nemůžu dočkat, jaké budou 24. reakce obdarovaných lidí. Moc děkuji a přeji krásné, ničím nerušené svátky Vánoční a mnoho štěstí a zdraví a mnoho úspěchů v novém roce 2018. S pozdravem Milan Š.

 

7.12.2017

Dobrý den,
obraz jsem již obdržela.
Krásná práce, děkuji.
Janečková

 

29.11.2017

Dobry den,pani Pabiskova,

dnes jsem převzala fotku na platne.je to nadherne!verim,ze rodiče budou mit z dárku stejnou radost.;-)
Dekuji Vam za milou spolupraci a preji krasne svátky!
Monika S.

 

23.11.2017

Tak obraz dnes prisel vse vypada v poradku timhle bych chtel podekovat za skvely pristup ! Dekuji Filip

 

21.11.2017 Ivo M.

Dobrý den. Chtěl bych poděkovat a zároveň doporučit tuto stránku dalším lidem, kteří vahájí při objednávce nějakého fotoobrázku na Vánoce . V neděli odeslaný vlastní návrh ke zpracování, v úterý mi bylo doručeno zboží. ( na česko netradičně kvalitně zabaleno...).  https://www.facebook.com/pg/fotoobrazrychle.cz/reviews/?ref=page_internal

17.11.2017 Vilém Flášar

Fotoobraz od Fotoobraz rychle. Tento obraz je vytištěn na plátně o rozměrech 50x50 cm. Objednání proběhlo bez problémů, webové stránky jsou velice přehledné. Doprava byla rychlá. Fotoobraz byl pečlivě zabalen. Byl zabalen v papíru, poté na něm byla ještě potažena bublinková fólie, a to celé bylo v pevné krabici. Tisk obrazu je velmi kvalitní, barvy jsou jako živé. Fotoobrazy od www.fotoobraz-rychle.cz proto mohu všem doporučit!!  Více na  FB stránce České foto https://www.facebook.com/pg/ceskefoto/posts/?ref=page_internal

 

Chci vědět o novinkách, akcích a soutěžích jako první
Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, QR platba

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.