Naší snahou je usnadnit uživatelům používání našich webových stránek a proto využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 


777 238 750 

 
info@fotoobrazrychle.cz



po - pá od 08:00 - 20:00

sobota od 08:00 - 16:00


 
Máte dotaz?



nad 1200,- ZDARMA

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

 

 

Nově možnost platby platební kartou

 

 

 
 
 

» Recenze zákazníků
Recenze zákazníků

 

Milí zákazníci,

 

naší snahou je neustále vylepšovat služby, které Vám nabízíme. Proto děkujeme za každou zpětnou vazbu.

Byli jste s obrazem od nás spokojeni? Budeme moc rádi, když nám to dáte vědět a dáte o nás vědět i svým přátelům. 

Nebylo něco v pořádku? Se zpracováním obrazu, se zabalením nebo snad s dopravou?  Dejte nám to, prosím, vědět. Uděláme všechno pro to, aby se to příště neopakovalo. Vaše komentáře a podněty si rádi přečteme na našem emailu info@fotoobrazrychle.cz

 

Následující recenze jsme od našich zákazníků obdrželi na email nebo prostřednictvím sms. 

20.3.2018 Jana K.

Dobrý den,fotoobraz přišel a je úžasný,moc děkuji i za čekání z mé strany,budu vás doporučovat :-) Děkuji

 

 16.2. N.M.

Dobrý den, obraz přišel prý moc krásný, mnohokrát děkuji

 

5.2.2018 paní Ziková

Dobrý den, obraz jsem dneska vyzvedla a  chci Vám moc poděkovat! Vypadá úžasně. Příště  objednám opět od Vás J děkuji moc

 

28.12.2017

Dobrý den,obraz už mám :) Měl úspěch a objednám si u Vás ještě další. Pokud platí stále Vaše nabídka na slevu, uplatnila bych ji při další objednávce. Poptám asi ještě 4 kusy.Přeji vše dobré do Nového roku .A.Z.

 

20.12.2017

Hlásím, že obraz mám již doma, moc pěkně zpracovaný...:-)

Děkuji, dcera bude mít radost...:-)

Zdraví D.B.

 

18.12.2017

Dobrý den, moc děkuji za obrazy, je to úžasný a předčilo to moje očekávání.Byl jsem a stále jsem ohromen a překvapen za provedení a rychlé zpracování. Už se nemůžu dočkat, jaké budou 24. reakce obdarovaných lidí. Moc děkuji a přeji krásné, ničím nerušené svátky Vánoční a mnoho štěstí a zdraví a mnoho úspěchů v novém roce 2018. S pozdravem Milan Š.

 

7.12.2017

Dobrý den,
obraz jsem již obdržela.
Krásná práce, děkuji.
Janečková

 

29.11.2017

Dobry den,pani Pabiskova,

dnes jsem převzala fotku na platne.je to nadherne!verim,ze rodiče budou mit z dárku stejnou radost.;-)
Dekuji Vam za milou spolupraci a preji krasne svátky!
Monika S.

 

23.11.2017

Tak obraz dnes prisel vse vypada v poradku timhle bych chtel podekovat za skvely pristup ! Dekuji Filip

 

21.11.2017 Ivo M.

Dobrý den. Chtěl bych poděkovat a zároveň doporučit tuto stránku dalším lidem, kteří vahájí při objednávce nějakého fotoobrázku na Vánoce . V neděli odeslaný vlastní návrh ke zpracování, v úterý mi bylo doručeno zboží. ( na česko netradičně kvalitně zabaleno...).  https://www.facebook.com/pg/fotoobrazrychle.cz/reviews/?ref=page_internal

17.11.2017 Vilém Flášar

Fotoobraz od Fotoobraz rychle. Tento obraz je vytištěn na plátně o rozměrech 50x50 cm. Objednání proběhlo bez problémů, webové stránky jsou velice přehledné. Doprava byla rychlá. Fotoobraz byl pečlivě zabalen. Byl zabalen v papíru, poté na něm byla ještě potažena bublinková fólie, a to celé bylo v pevné krabici. Tisk obrazu je velmi kvalitní, barvy jsou jako živé. Fotoobrazy od www.fotoobraz-rychle.cz proto mohu všem doporučit!!  Více na  FB stránce České foto https://www.facebook.com/pg/ceskefoto/posts/?ref=page_internal