Už víte, že když se zaregistrujete, nakoupíte každý FOTOOBRAZ o 5% LEVNĚJI? Platí už pro 1. nákup! 👍 Nenechte si ujít příležitost pořídit za skvělou cenu ORIGINÁLNÍ DÁREK!
Novinky
09.05.2022
Jak použít foto z mobilu nebo sociálních sítí?
  Kvalita vybrané fotky je opravdu zásadní pro dokonalý výsledek. Kvalitní fotka je taková, která má dostatečné rozlišení pro zvětšení. Rozlišení se ... číst celé
17.03.2021
Jak zavěsit fotoobraz na hliníkové desce
Zavěsit fotoobraz na hliníkové desce nebo magnetickou nástěnku s námi zvládnete hravě! Mrkněte na kratičký tutoriál na You Tube. číst celé
16.01.2020
5 tipů jak vybrat tu nej fotku pro fotoobraz
     Často se na nás jako zákazníci obracíte s dotazem, jak kvalitní by měla být fotka pro vytištění na plátno, jestli zrovna ta vaše nejoblíbenější... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zadejte svůj email pro registraci

Novinky, akce a soutěže o obrazy zdarma-budete o nich vědět jako první!

Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

 

 


777 238 750 

 
info@fotoobrazrychle.cz


PO - PÁ  08:00 - 19:00
       


Máte dotaz?


poštovné ZDARMA od 2000,-Kč

Možnost platby platební kartou.

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

dárkový poukaz- možnost vložit vlastní fotku

 

 

 

 

 
 

  1. Úvod
  2. Proč si vybrat nás?
  3. Recenze zákazníků
Recenze zákazníků

 

Milí zákazníci,

 

naší snahou je neustále vylepšovat služby, které Vám nabízíme. Proto děkujeme za každou zpětnou vazbu.

Byli jste s obrazem od nás spokojeni? Budeme moc rádi, když nám to dáte vědět a dáte o nás vědět i svým přátelům. 

Nebylo něco v pořádku? Se zpracováním obrazu, se zabalením nebo snad s dopravou?  Dejte nám to, prosím, vědět. Uděláme všechno pro to, aby se to příště neopakovalo. Vaše komentáře a podněty si rádi přečteme na našem emailu info@fotoobrazrychle.cz

 

Zde jsou některé z recenzí, které jsme od našich zákazníků obdrželi na email nebo prostřednictvím krátkého formuláře, který každý zákazník obdrží 10.den od uskutečnění objednávky.

 21. 11. 2021 01:29 hod
Super, rychlost, kvalita
 
Jaroslava S.
 18. 11. 2021 13:34 hod
fotoobraz je krásný, udělal velkou radost, vypadá kvalitně
 
Jana V.
 13. 11. 2021 11:32 hod
Skvělá komunikace , rychlost dodání a obraz přesně dle představ
 
Petra D.
 13. 11. 2021 06:17 hod
Rychlé vyřízení objednávky. Perfektní komunikace, ochota. Doporučujeme.
 
 Fotoobraz na akrylátovém skle z vlastní fotky 40x60cm
Petra M.
 11. 11. 2021 21:27 hod
Obchod vřele doporučuji 👍skvělá komunikace a rychlé dodání. Fotoobraz naprosto dokonale provedený, předčil mé očekávání. Děkuji Mudrová
 
Jana K.
 03. 11. 2021 09:21 hod
Prozatím krásné barvy, syté, co to udělá za rok?? Nic méně super rychle vyřízeno, zpracováno a doručeno.. Obraz dle mých představ Děkuji.. Slevový kupón neuplatním jelikož je 11 měsíc, Vaše akce končí do 31.8.2021 a Já si obraz objednala v 10 měsíci, tak nevím.. Jako vtip dobrý...
 
Pavlína T.
 29. 10. 2021 09:56 hod
Musím uznat, že jsem byla velmi mile překvapená nejen z toho, jak rychle byla má objednávka vyřízena, ale také z úžasné kvality fotoobrazu! Výsledek předčil mé očekávání! Mohu jen doporučit! JSTE TOP! Mockrát děkuji
 
Mirka R.
 24. 10. 2021 12:13 hod
Po dlouhé době, jsem našla firmu, která plní to, co slibuje. Pečlivost, rychlost a dobrá cena. Určitě doporučuji. Rösslerová
 
Martin Š.
 28. 08. 2021 15:17 hod
Luxusní děkujeme
 
Alena B.
 20. 08. 2021 10:13 hod
Fotoobraz na hliníkové desce vypadá skvěle. Celkově velká spokojenost, příjemné jednání, kvalitně odvedená práce, dodání do 24 hodin. Budu Vaše služby doporučovat :)
 
Alena B.
 20. 08. 2021 10:13 hod
Samolepící háček super, snadné a rychlé použití :)
 
Petr S.
 14. 08. 2021 21:42 hod
Super, obrazy moc pěkné a velmi rychlé vyřízení Objednavky a doručení 😉 Moc díky
 
Milan S.
 04. 06. 2021 08:24 hod
Rychlost zpracování, perfektní provedení, okamžitá komunikace! Cena proti konkurenci velice příjemná. Doporučuji!
 
Karolína V.
 15. 05. 2021 08:20 hod
Komunikace super..... rychlé dodání......během tří dnů
 
Hana K.
 28. 04. 2021 12:00 hod
Spokojenost s kvalitou i pristupem
  
Lenka Š.
 26. 04. 2021 13:38 hod
Naprostá spokojenost. Cena, vzhled, dodání, komunikace, návrhy. Doporučuju!!
 
Jiřina P.
 25. 04. 2021 20:20 hod
Vřele mohu doporučit
 
Anna H.
 22. 04. 2021 12:24 hod
Velmi rychlé dodání a krásné zpracování, doporučuji!
 
K. Šárka 
 17. 04. 2021 18:12 hod
Vždy rychlost, ochota maximální spokojenost
 
Jakub P.
 08. 04. 2021 17:53 hod
Velmi rychlé (sobotní večer objednáno, následující úterý k vyzvednutí na poště - 3dny)! Úžasné zpracování a kvalita. Můj první foto obraz (60x90) věnovaný rodičům, černobílé foto Karlova Mostu a je to skvost. Mockrát děkuji a těším se v budoucnu na další objednávku.
 
Zlata Š.
 21. 03. 2021 08:46 hod
Vřele doporučuji, opět krásná práce a super rychlé dodání. Paní je TOP. Z. Š. Děkuji
 
K. Šárka 
 19. 03. 2021 13:03 hod
Super,ochota,
 
Alena P.
 07. 03. 2021 19:06 hod
Super domluva, rychle dodani, peclive zabaleno
 24. 02. 2021 10:31 hod
Můžu jen doporučit.
 
 16. 02. 2021 21:42 hod
Skvělá práce, rychlé dodání, skvělá komunikace. Děkuji budu jen a jen doporučovat.
 11. 02. 2021 13:52 hod
Velmi spokojená.
 
Jana L.
 23. 01. 2021 20:03 hod
Perfektní, doporučuji.
  
Miluše Č.
 29. 12. 2020 05:43 hod
Super domluva rychle dodani ochotna a mila komunikace moc dekuji za obchudek 😉
 
 20. 12. 2020 09:27 hod
V reálu ještě hezčí než v prezentaci na netu.
 17. 12. 2020 08:17 hod
S obrazem jsem velice spokojena. Dekuji
 
 
 09. 12. 2020 17:30 hod
Vše rychle a super
  
 
Stanislav B.
 08. 12. 2020 22:51 hod
obraz povedený, rychlost excelentní, cena dobrá

 22. 11. 2020 03:32 hod
Rychlé dodání, úprava fotky tak, aby seděla rozměrově na plátno, skvělá komunikace. Mohu jedině doporučit.
 
 
Jana V.
 11. 11. 2020 20:23 hod
Obraz vypadá hezky, velmi rychlé doručení. Objednáno v pondělí ráno, v úterý poštou doručeno.

9.3. Lenka Ž.

Dobrý den, paní Pabišková, děkujeme za vyrobené foto-obrazy. Moc se nám líbí. Ještě jaksi nebyla příležitost k ocenění.Byli jsem nadšeni expresním zhotovením a doručením a vůbec bezproblémovou komunikací s Vámi.Jen háčky přišly až o den později a proto jsme museli improvizovat a obrazy zavěsit v den kdy přišly pro efekt "wauw" jen na hranu rámu a teprve následně přiklepnout a převěsit.

28.2. Martina D.

Naprosto skvělý obchod. Na zboží jsem velmi spěchala a tento jediný e-shop mi se vším vyšel vstříc. Perfektní komunikace s paní Pabiškovou, ochota, rychlost vyřízení objednávky i dodání a výborná kvalita zboží ( fotografie na plátně vypadá jako živá ). 

Doporučuji obchod a moc ráda se sem opět vrátím.
 

1.2. Jaroslav V.

Děkuji za velmi rychlé a pěkné zpracování obrazu na plátně. Vše bylo o.k. od objednání po dodání. 

 

18.12. Eva H.

Objednávala jsem 2 obrazy jako dárek. Moc se líbily. Dodání bylo velmi rychlé i v tento předvánoční čas. Děkuji.

 

2.8. Romana K.

Dobrý den,
obraz dnes dorazil, moc hezky se vám to povedlo.
Ještě jednou děkuji za rychlé zpracování.
 

3.8.2018 Eva K.

Dobrý den,

děkuji za doručení fotoobrazu, je parádní a přesně podle představ :-)
Věřím, že stejně tak se bude líbit obdarovanému.
 

20.3.2018 Jana K.

Dobrý den,fotoobraz přišel a je úžasný,moc děkuji i za čekání z mé strany,budu vás doporučovat :-) Děkuji

 

 16.2. N.M.

Dobrý den, obraz přišel prý moc krásný, mnohokrát děkuji

 

5.2.2018 paní Ziková

Dobrý den, obraz jsem dneska vyzvedla a  chci Vám moc poděkovat! Vypadá úžasně. Příště  objednám opět od Vás J děkuji moc

 

28.12.2017

Dobrý den,obraz už mám :) Měl úspěch a objednám si u Vás ještě další. Pokud platí stále Vaše nabídka na slevu, uplatnila bych ji při další objednávce. Poptám asi ještě 4 kusy.Přeji vše dobré do Nového roku .A.Z.

 

20.12.2017

Hlásím, že obraz mám již doma, moc pěkně zpracovaný...:-)

Děkuji, dcera bude mít radost...:-)

Zdraví D.B.

 

18.12.2017

Dobrý den, moc děkuji za obrazy, je to úžasný a předčilo to moje očekávání.Byl jsem a stále jsem ohromen a překvapen za provedení a rychlé zpracování. Už se nemůžu dočkat, jaké budou 24. reakce obdarovaných lidí. Moc děkuji a přeji krásné, ničím nerušené svátky Vánoční a mnoho štěstí a zdraví a mnoho úspěchů v novém roce 2018. S pozdravem Milan Š.

 

7.12.2017

Dobrý den,
obraz jsem již obdržela.
Krásná práce, děkuji.
Janečková

 

29.11.2017

Dobry den,pani Pabiskova,

dnes jsem převzala fotku na platne.je to nadherne!verim,ze rodiče budou mit z dárku stejnou radost.;-)
Dekuji Vam za milou spolupraci a preji krasne svátky!
Monika S.

 

23.11.2017

Tak obraz dnes prisel vse vypada v poradku timhle bych chtel podekovat za skvely pristup ! Dekuji Filip

 

21.11.2017 Ivo M.

Dobrý den. Chtěl bych poděkovat a zároveň doporučit tuto stránku dalším lidem, kteří vahájí při objednávce nějakého fotoobrázku na Vánoce . V neděli odeslaný vlastní návrh ke zpracování, v úterý mi bylo doručeno zboží. ( na česko netradičně kvalitně zabaleno...).  https://www.facebook.com/pg/fotoobrazrychle.cz/reviews/?ref=page_internal

17.11.2017 Vilém Flášar

Fotoobraz od Fotoobraz rychle. Tento obraz je vytištěn na plátně o rozměrech 50x50 cm. Objednání proběhlo bez problémů, webové stránky jsou velice přehledné. Doprava byla rychlá. Fotoobraz byl pečlivě zabalen. Byl zabalen v papíru, poté na něm byla ještě potažena bublinková fólie, a to celé bylo v pevné krabici. Tisk obrazu je velmi kvalitní, barvy jsou jako živé. Fotoobrazy od www.fotoobraz-rychle.cz proto mohu všem doporučit!!  Více na  FB stránce České foto https://www.facebook.com/pg/ceskefoto/posts/?ref=page_internal

 

Chci vědět o novinkách, akcích a soutěžích jako první
Zkontrolujte, prosím, i složku Hromadné a Spam, kam se email někdy zatoulá.

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, QR platba

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz